Ons verhaal

Saes Trading is sinds 2016 actief in het in- en verkopen van auto’s en quads. Het bedrijf is opgestart door Sander Saes. Al van jongs af aan heeft Sander interesse in alles wat maar een motor heeft. Zo heeft hij jaren quad gereden op wedstrijdniveau. Vanuit deze passie is hij gaan handelen in auto’s en quads. Hij heeft vanuit deze hobby een mooi bedrijf weten op te bouwen.

Onze belofte

We gaan ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent; of u nu een auto van ons koopt of aan ons verkoopt, óf uiteindelijk geen klant wordt. Neem daarom gerust contact op of maak een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze specialismen

We zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Fiat 500’s en quads. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid occasions op voorraad in diverse prijsklassen. Een auto inruilen? Ook dat is geen probleem. We zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen auto’s direct officieel overschrijven of vrijwaren.

Daarnaast werken wij veel samen met een gerenommeerd autogaragebedrijf in de buurt. Alle auto’s worden hier nagekeken, voorzien van APK en dergelijke.

Erkend auto bedrijf

Recensies

Saes Trading IconSaes Trading

Grotehegsteeg 31, Weert

4,7 20 reviews

 • Avatar Gaby Poetiray ★★★★★ een maand geleden
  Service was top en prijs - kwaliteit super. Dank je voor de tijd en uitleg over de auto.
 • Avatar Bo van Meurs ★★★★★ 2 maanden geleden
  Heel erg blij met mijn Fiat 500 die ik afgelopen week heb aangeschaft! Goede service en fijn dat de auto gelijk meegenomen kon worden.
 • Avatar Lotte Geelen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Top service! Een echte aanrader!
 • Avatar OllieGief ★★★★★ 4 maanden geleden
  Top service! Mooie auto meegekregen voor een mooie prijs. Heel relaxte sfeer en alles was snel en soepel geregeld.