Ons verhaal

Saes Trading is sinds 2016 actief in het in- en verkopen van auto’s en quads. Het bedrijf is opgestart door Sander Saes. Al van jongs af aan heeft Sander interesse in alles wat maar een motor heeft. Zo heeft hij jaren quad gereden op wedstrijdniveau. Vanuit deze passie is hij gaan handelen in auto’s en quads en heeft hij een mooi bedrijf weten op te bouwen.

Onze belofte

We gaan ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent; of u nu een auto van ons koopt of aan ons verkoopt, óf uiteindelijk geen klant wordt. Neem daarom gerust contact op of maak een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze specialismen

We zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Fiat 500’s en quads. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid occasions op voorraad in diverse prijsklassen. Een auto inruilen? Ook dat is geen probleem. We zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen auto’s direct officieel overschrijven of vrijwaren.

Daarnaast werken wij veel samen met een gerenommeerd autogaragebedrijf in de buurt. Alle auto’s worden hier nagekeken, voorzien van APK en dergelijke.

Erkend auto bedrijf

Recensies

Saes Trading IconSaes Trading

Grotehegsteeg 31, Weert

4,8 35 reviews

 • Avatar Mr Crab ☆☆☆☆ in de afgelopen week
  Koop hier nooit een auto!!!!! Oplichter met hoofdletter. Wij hebben een fiat gekocht welke achteraf bleek een schade auto te zijn, dit heeft Sander de eigenaar van saes trading NIET gedeeld met ons als koper! Terwijl
  Hij dit verplicht
  … More is te melden!!! Onze fiat had geen achterbumber wat maakt dat onze zoon die altijd achterin zit in een harmonica zou veranderen bij een aanrijding! Daarbij leverde hij de wagen aan met twee sleutels waarvan eentje volledig van een andere wagen bleek te zijn!
  Koop hier geen auto!! Let op uw veiligheid!
  Zie de foto’s, er lag zelfs nog glas in de achterbak!
 • Avatar Yentl Stijfs ★★★★★ 2 maanden geleden
  Onlangs hier mijn Fiat 500 gekocht, hele goede service en 100% een aanrader!
 • Avatar Laurien Theunissen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Prettig onderhandeld. Service erna ook goed. Kleine storing achteraf werd netjes opgepakt en afgehandeld. Erg blij met mijn Fiat 500.
 • Avatar Gerwin Boekhorst ★★★★★ 3 maanden geleden
  Hier onlangs mijn Fiat 500 Lounge gekocht. Sander is een behulpzame en betrouwbare jonge man. Ben echt blij met mijn auto. Rijdt prima.