Ons verhaal

Saes Trading is sinds 2016 actief in het in- en verkopen van auto’s en quads. Het bedrijf is opgestart door Sander Saes. Al van jongs af aan heeft Sander interesse in alles wat maar een motor heeft. Zo heeft hij jaren quad gereden op wedstrijdniveau. Vanuit deze passie is hij gaan handelen in auto’s en quads en heeft hij een mooi bedrijf weten op te bouwen.

Onze belofte

We gaan ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent; of u nu een auto van ons koopt of aan ons verkoopt, óf uiteindelijk geen klant wordt. Neem daarom gerust contact op of maak een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze specialismen

We zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Fiat 500’s en quads. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid occasions op voorraad in diverse prijsklassen. Een auto inruilen? Ook dat is geen probleem. We zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen auto’s direct officieel overschrijven of vrijwaren.

Daarnaast werken wij veel samen met een gerenommeerd autogaragebedrijf in de buurt. Alle auto’s worden hier nagekeken, voorzien van APK en dergelijke.

Erkend auto bedrijf

Recensies

Saes Trading IconSaes Trading

Grotehegsteeg 31, Weert

4,7 29 reviews

 • Avatar Jelmer Pol ★★★★★ in de afgelopen week
  Laatst heb ik een graafmachine gekocht bij Saes Trading van de Saes Machinery tak van het bedrijf. De machine was precies zoals omschreven, hij vroeg er voor beide partijen een eerlijke prijs voor en op alle vragen die ik had werd geduldig … More en netjes geantwoord. Het was duidelijk te merken dat hij echt verstand van zaken had. Uiteindelijk overeengekomen om de machine te kopen en daar heb ik nog steeds geen spijt van. Kortom het was erg prettig om zaken te doen met Saes Trading!
 • Avatar Aad Weerheim ★★★★★ 2 weken geleden
  Prima ontvangst door Sander die écht kennis van zaken heeft van de Fiat 500. Top. We hebben een mooi exemplaar gevonden. Goede zaken!
 • Avatar Claudia Timmers ★★★★ 2 maanden geleden
  Nette, goed verzorgde auto's tegen redelijke prijs. Vriendelijke, no-nonsens service. Ik ben blij met mijn Fiat 500.
 • Avatar marjo van de Braak ★★★★★ 2 maanden geleden
  Geweldige service, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!
  Prachtige Fiat500 gekocht, vrij snel na aankoop brak de deurklink en was er een lekje in het koelsysteem. Meteen rustgevende reacties: “Komt goed, gaan we regelen!”. Het werd
  … More zo georganiseerd dat ik de auto in mijn eigen omgeving kon laten repareren, rekening werd buiten mij om geregeld. Twijfel je over het bedrijf? Niet doen, betere service kan bijna niet.