Ons verhaal

Saes Trading is sinds 2016 actief in het in- en verkopen van auto’s en quads. Het bedrijf is opgestart door Sander Saes. Al van jongs af aan heeft Sander interesse in alles wat maar een motor heeft. Zo heeft hij jaren quad gereden op wedstrijdniveau. Vanuit deze passie is hij gaan handelen in auto’s en quads en heeft hij een mooi bedrijf weten op te bouwen.

Onze belofte

We gaan ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent; of u nu een auto van ons koopt of aan ons verkoopt, óf uiteindelijk geen klant wordt. Neem daarom gerust contact op of maak een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze specialismen

We zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Fiat 500’s en quads. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid occasions op voorraad in diverse prijsklassen. Een auto inruilen? Ook dat is geen probleem. We zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen auto’s direct officieel overschrijven of vrijwaren.

Daarnaast werken wij veel samen met een gerenommeerd autogaragebedrijf in de buurt. Alle auto’s worden hier nagekeken, voorzien van APK en dergelijke.

Erkend auto bedrijf

Recensies

Saes Trading IconSaes Trading

Grotehegsteeg 31, Weert

4,8 46 reviews

 • Avatar Lilian Paulus ★★★★★ een week geleden
  Veel keuze. Uitstekende service. Betrouwbaar. Geen gladde praatjes. Afspraken worden nagekomen. En ook nog vriendelijk.
 • Avatar patrick nijholt ★★★★★ een maand geleden
  Bedankt Sander voor de geweldige hulp vandaag, we komen onze volgende auto ook zeker bij Saes Trading aanschaffen, en dat is niet moeilijk met zoveel keuze vriendelijke uitleg en eerlijke informatie.
  In een woord aanrader!
 • Avatar Mady Donders ★★★★★ 3 maanden geleden
  Een hal vol met prachtige auto's..... ik dach: help waar, moet ik beginnen!
  Dankzij de goeie hulp en het eerlijke advies (ook via de app) was ik er snel uit.
  Ik ben heel blij met m'n Fiat 500!
  Tot de volgende!
 • Avatar Monique van Oers ★★★★★ 3 maanden geleden
  Sander dankjewel dat je ons zo goed geholpen hebt..zoveel keus in nette fiatjes 500 mooi opgesteld in een prachtige showroom
  Mijn dochter is ontzettend blij..ook meteen alles in orde gemaakt..zodat ze hem direct kon meenemen..
  Nu wil ik
  … More er zelf eingelijk ook wel 1..gr van ons..