Ons verhaal

Saes Trading is sinds 2016 actief in het in- en verkopen van auto’s en quads. Het bedrijf is opgestart door Sander Saes. Al van jongs af aan heeft Sander interesse in alles wat maar een motor heeft. Zo heeft hij jaren quad gereden op wedstrijdniveau. Vanuit deze passie is hij gaan handelen in auto’s en quads en heeft hij een mooi bedrijf weten op te bouwen.

Onze belofte

We gaan ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent; of u nu een auto van ons koopt of aan ons verkoopt, óf uiteindelijk geen klant wordt. Neem daarom gerust contact op of maak een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze specialismen

We zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Fiat 500’s en quads. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid occasions op voorraad in diverse prijsklassen. Een auto inruilen? Ook dat is geen probleem. We zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen auto’s direct officieel overschrijven of vrijwaren.

Daarnaast werken wij veel samen met een gerenommeerd autogaragebedrijf in de buurt. Alle auto’s worden hier nagekeken, voorzien van APK en dergelijke.

Erkend auto bedrijf

Recensies

Saes Trading IconSaes Trading

Grotehegsteeg 31, Weert

4,8 52 reviews

 • Avatar Julia J ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onlangs bij Saes Trading mijn tweede Fiat 500 gekocht. Sander is een eerlijke en behulpzame jongen. Heel blij met mijn nieuwe auto.
 • Avatar Deveney Verpoort ★★★★★ 3 maanden geleden
  Deze week bij Saes langs geweest om mijn eerste fiat 500 te kopen. Ik raadt het iedereen aan om hierheen te gaan voor een 500! Er is mega veel keus, Echt een fiat 500 heaven 😁. De auto die ik gekocht heb was in top staat, goede prijs kwaliteit … More verhouding en rijdt als een wolkje. Dankjewel Sander voor de top service, vriendelijke ontvangst, goede en eerlijke informatie en uitleg en de het snelle contact. Ik kom zeker terug wanneer ik toe ben aan een nieuwer model 500!
 • Avatar E. Drummen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Vorige week deze garage bezocht omdat we op zoek waren naar een mooie fiat 500. Sander en Mitchel zijn beide erg behulpzame verkopers en geven een goed advies mbt wensen van de klant .
  We hebben dus ook een mooie fiat 500 gekocht .
  Kan
  … More iedereen deze garage aanbevelen . Mitchel en Sander bedankt ,we komen zeker terug de volgende keer bij jullie mooie bedrijf .
 • Avatar Rik ★★★★★ 3 maanden geleden
  Afgelopen week hebben we een mooie fiat 500 bij Mitchel en Sander gekocht . Goede service en ruime keuze . Kan iedereen deze garage aanbevelen .