Ons verhaal

Saes Trading is sinds 2016 actief in het in- en verkopen van auto’s en quads. Het bedrijf is opgestart door Sander Saes. Al van jongs af aan heeft Sander interesse in alles wat maar een motor heeft. Zo heeft hij jaren quad gereden op wedstrijdniveau. Vanuit deze passie is hij gaan handelen in auto’s en quads en heeft hij een mooi bedrijf weten op te bouwen.

Onze belofte

We gaan ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent; of u nu een auto van ons koopt of aan ons verkoopt, óf uiteindelijk geen klant wordt. Neem daarom gerust contact op of maak een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze specialismen

We zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Fiat 500’s en quads. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid occasions op voorraad in diverse prijsklassen. Een auto inruilen? Ook dat is geen probleem. We zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen auto’s direct officieel overschrijven of vrijwaren.

Daarnaast werken wij veel samen met een gerenommeerd autogaragebedrijf in de buurt. Alle auto’s worden hier nagekeken, voorzien van APK en dergelijke.

Erkend auto bedrijf

Recensies

Saes Trading IconSaes Trading

Grotehegsteeg 31, Weert

4,7 25 reviews

 • Avatar marjo van de Braak ★★★★★ in de afgelopen week
  Geweldige service, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!
  Prachtige Fiat500 gekocht, vrij snel na aankoop brak de deurklink en was er een lekje in het koelsysteem. Meteen rustgevende reacties: “Komt goed, gaan we regelen!”. Het werd
  … More zo georganiseerd dat ik de auto in mijn eigen omgeving kon laten repareren, rekening werd buiten mij om geregeld. Twijfel je over het bedrijf? Niet doen, betere service kan bijna niet.
 • Avatar Frans Van Dijck ★★★★★ 2 weken geleden
  Pas een Fiat 500 1.4 hier gekocht.
  Top service, eerlijke prijs en komt zijn afspraken na.
 • Avatar Sanne Muller ★★★★★ 3 maanden geleden
  Hele mooie Audi gekocht super service zijn er heel blij mee!!! Duidelijk en helder advies en snelle reactie op mijn vragen en de afhandeling!!!
 • Avatar Lianne Bukkems ★★★★★ 3 maanden geleden
  Saes Trading..We hebben er onlangs onze 2e Fiat 500 gekocht..dat zegt natuurlijk wat over t bedrijf!.. Waarom is Saes Trading een aanrader:
  *Leuke nette auto's (Met name Fiat 500), tegen redelijke prijs..
  *Je kunt altijd op afspraak
  … More terecht en is daarin flexibel..
  *Komt afspraken na..
  *Geen gladde praatjes.."gewoon" vriendelijk!
  *Goede service..óók na een langere tijd van aanschaf..