Ons verhaal

Saes Trading is sinds 2016 actief in het in- en verkopen van auto’s en quads. Het bedrijf is opgestart door Sander Saes. Al van jongs af aan heeft Sander interesse in alles wat maar een motor heeft. Zo heeft hij jaren quad gereden op wedstrijdniveau. Vanuit deze passie is hij gaan handelen in auto’s en quads en heeft hij een mooi bedrijf weten op te bouwen. Sinds 2023 is Mitchel Hendrikx bij ons in dienst en inmiddels onmisbaar. Beiden helpen u graag bij uw zoektocht naar een leuke Fiat 500!

Onze belofte

We gaan ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent; of u nu een auto van ons koopt of aan ons verkoopt, óf uiteindelijk geen klant wordt. Neem daarom gerust contact op of maak een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Sander Saes

Mitchel Hendrikx

Onze specialismen

We zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Fiat 500’s en quads. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid occasions op voorraad in diverse prijsklassen. Een auto inruilen? Ook dat is geen probleem. We zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen auto’s direct officieel overschrijven of vrijwaren.

Daarnaast werken wij veel samen met een gerenommeerd autogaragebedrijf in de buurt. Alle auto’s worden hier nagekeken, voorzien van APK en dergelijke.

Erkend auto bedrijf

Recensies

Saes Trading IconSaes Trading

Grotehegsteeg 31, Weert

4,8 56 reviews

 • Avatar nina ricquier ★★★★★ een week geleden
  Deze jongens verdienen de 5 sterren ! Sander je bent een man met geduld …. En je collega ook . Ik ben supergeholpen door jullie ondanks mijn twijfels die ikzelf had . Apetrots op mijn mooie Fiat 500 en Jullie zien me zeker terug bij een … More upgrade . Ga zo door met alles , de service , de klantvriendelijkheid enz … Dank je wel nogmaals voor alles . En nu ga ik voor de volle 100% genieten van deze auto😊
 • Avatar joep van sambeeck ★★★★★ een maand geleden
  Mijn vrouw heeft haar Fiat gekocht bij Saes. Vriendelijke,betrouwbare jongen en heeft ons goed geholpen. Uiteindelijk na prima advies met een fiat naar huis gegaan. Na 2 weken bleek er een kleinigheidje aan de auto. Dit is netjes opgelost, … More dus zeker aan te raden hier een auto te kopen.
 • Avatar Michelle ★★★★★ een maand geleden
  Hele fijne service, nette autogarage en super communicatie (ook belangrijk)! Mijn fiat 1,5 maand geleden gekocht. Er was iets mee en alles netjes opgelost.
 • Avatar Julia J ★★★★★ 6 maanden geleden
  Onlangs bij Saes Trading mijn tweede Fiat 500 gekocht. Sander is een eerlijke en behulpzame jongen. Heel blij met mijn nieuwe auto.